Medievärldens redaktionsblogg

Utveckling av sajten – och övriga plattformar

Medievärlden och TU bygger iPhone-applikation

Det har varit tyst kring vår utveckling ett tag. Det beror inte på att utvecklingen stått stilla – det har tvärtom hänt mer än någonsin den senaste månaden, mer om det imorgon!

Medievärlden är en testverkstad som delar med sig av sina erfarenheter. Nu testar vi oss fram i de mobila miljöerna, med applikationer för den nya tidens plattformar.

Tillsammans med TU Innovation & Utveckling ska vi utveckla en iPhone-applikation. I första steget utformas den för Medievärlden men syftet är att TU:s medlemsföretag ska kunna utveckla egna applikationer utifrån den grund vi nu bygger!

Annonser

Written by medievarlden

januari 19, 2010 den 3:52 e m

Publicerat i mobilt

Tagged with ,

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spännande! Lycka till med appen. Planerar ni någon för Android också? Den plattformen kommer starkt och lär få hyfsat genomslag i Sverige när Sony Ericsson släpper sin nya x10 som kör Android.

  Torbjörn Lindström

  januari 19, 2010 at 4:30 e m

 2. Hej! Andoid verkar väldigt spännande, och vår ambition är att testa så mycket som möjligt i nya kanaler!

  medievarlden

  januari 19, 2010 at 5:31 e m

 3. En iPhone-app av medievärlden svänger ni ihop på 10 minuter 😉

  http://www.appmakr.com/

  Men ni ska kanske göra något mycket mer revolutionerande?

  Joakim Jardenberg

  januari 20, 2010 at 7:22 f m

 4. Android skall ni undvika. Google har gjort ett magplask utan dess like. Inte nog med att Android floppat när andra sålt lurar med det, utan det har floppat när även Google gör en ”egen” lur och säljer den.

  Android kan bli intressant om 2-3 år, innan dess, undvik.

  Nils

  januari 20, 2010 at 10:20 f m

 5. […] lämna en kommentar » Medievärlden har beskrivit dagspressens utveckling sedan 1920, då under namnet Pressens Tidning. Länge fanns vi bara i pappersform, nu befinner vi oss i ett nytt universum av plattformar och möjligheter. Medievärlden står med en fot i traditionerna och en i visionerna. Vi är en testverkstad som delar med sig av sina erfarenheter. Nu testar vi oss fram i de mobila miljöerna, och börjar snart utveckla en iPhone-applikation. […]

 6. […] som testverkstad och målet är att fler ska kunna dra nytta av applikationen. Läs mer på Medievärldens utvecklingsblogg. Share and […]


Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: